Halloweenkager med varulvekløer
Halloween handler om at skabe (u)hygge og skræmme på sjove måder for både børn og voksne. Vi har derfor lavet en lækker opskrift på (u)hyggelige og skræmmende halloweenkager med varulvekløer og blod, som får hårene til at rejse sig og munden til at løbe i vand.
Ingredienser
Chokolade muffins
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 æg
- 175 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 dl mælk
- 30 g kakaopulver
- 50 g grofthakket chokolade
Varulvekløer
- 1 pakke hvid fondant
- 1 glas DEN GAMLE FABRIK jordbærmarmelade
Instruktioner
- Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt sammen.
- Pisk æggene i et ad gangen.
- Sigt hvedemel, kakaopulver og bagepulver i dejen, tilsæt herefter mælk og rør hurtigt dejen sammen.
- Hak chokoladen groft og vend det stille og roligt i dejen.
- Fordel dejen i smurte muffinsforme.
- Bag dem i ca. 20 min. ved 200 grader. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
- Lad kagerne afkøle på en bagerist.
- Når de er afkølet, skæres toppen af, så de får en flad overflade.
- Rul fondanten ud, så den er så tynd som muligt. Skær fondanten i cirkler, så den passer ovenpå dine muffins.
- Lav dine varulvekløer ved, at skære riller i fondanten og placer den på dine muffins.
- Fyld rillerne med jordbærmarmelade.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik