Risalamande
Imponér dine gæster med en cremet og lækker risalamande. Vi giver dig vores bedste opskrift på den populære juledessert.
Behandlingstid: 1 hour hr 30 minutes mins
Portioner: 6
Ingredienser
- 1 dl grødris
- 1,25 dl vand
- ½ l mælk
- 2 spsk sukker
- 1 vaniljestang
- 100 g smuttede, hakkede mandler
- 2 dl piskefløde pisket til skum
- 2 dl DEN GAMLE FABRIK kirsebærsauce
Instruktioner
- Kom risene i en tykbundet gryde med kogende vand.
- Kog i 2 minutter og hæld mælken i. Bring det hele i kog og lad grøden koge under låg ved svag varme 45-50 minutter. Rør jævnligt.
- Afkøl og smag risengrøden til med sukker, vanilje samt hakkede mandler og vend flødeskum i.
- Lun kirsebærsaucen fra DEN GAMLE FABRIK i en gryde. Flyt gryden fra varmen.
- Server sovsen lun eller kold til risalamanden og pynt evt. med lidt hakkede mandler og vanilje korn.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik