Sommerbrunch
Invitér venner og familie på en lækker sommerbrunch. Vi har sammensat en skøn brunchmenu med quiche, pandekager, pære og en iskold kaffe milkshake.
Behandlingstid: 45 minutes mins
Portioner: 1
Ingredienser
Quiche
- 500 g spinat
- 3 æg
- 250 g hytteost
- Havsalt
- Sort peber
- Smør
- 1 pakke butterdej
- 5 skiver parmaskinke
Pandekager
- 5 æg
- 5 spsk sukker
- ½ l kærnemælk
- 200 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- Smør
- Creme fraiche
- 3 spsk DEN GAMLE FABRIK blåbærmarmelade
- Ahornsirup
Pære
- 1 pære
- Danablue
- DEN GAMLE FABRIK ingefærmarmelade
Kaffe-milkshake
- ½ l vaniljeis
- 2 shots espresso
- ½ l mælk
- Evt. ahornsirup el. rørsukker
Instruktioner
- Quiche:
a) Varm ovnen op til 175 grader.
b) Sauter spinaten i en gryde, og vende den sauterede spinat med de sammenpiskede æg og hytteost. Tilsæt lidt havsalt og sort peber til æggemassen.
c) Smør et tærtefad og pres butterdej ud som tærtedej. Fordel blandingen i formen og bag tærten i ca. ½ time.
d) Umiddelbart efter den tages ud, fordeles 4-5 skiver parmaskinke oven på tærten. Quichen kan serveres kold eller varm. - Pandekager:
a) Pisk æg og sukker sammen med blåbærmarmeladen. Tilsæt derefter kærnemælk og pisk godt sammen.
b) Tilsæt hvedemel og bagepulver. Pisk grundigt sammen og bag pandekagerne i smør på en middelvarm pande.
c) Server pandekagerne med en skefuld creme fraiche og ahornsirup. - Pære:
a) Skær pæren i kvarte og fjern kernehuset.
b) Læg Danablue på pæren og top med en smule ingefærmarmelade. - Kaffe-milkshake:
a) Skær vaniljeisen i små tern og smid dem i blenderen.
b) Start blenderen og tilsæt espressoshots eller Nescafé og mælken.
c) Milkshaken kan sødes med ahornsirup eller rørsukker, hvis du foretrækker den sødere. Server straks - iskold!
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik