Yoghurt med hjemmelavet müsli
Start din morgen med en lækker hjemmelavet müsli, som er propfyldt med kerner, gryn og nødder. Tilsæt den din favorit-yoghurt og servér den med Den Gamle Fabriks smagfulde solbærmarmelade!
Behandlingstid: 20 minutes mins
Portioner: 4
Ingredienser
- 25 g nødder
- 15 g pistacienødder
- 25 g mandler
- 75 g havregryn
- 15 g græskarkerner
- 30 g fyldende blomsterhonning
- 1 l naturel yoghurt
- 160 g DEN GAMLE FABRIK solbærmarmelade
Instruktioner
- Forvarm ovn til 160 grader (varmluft).
- Hak nødder og mandler groft og bland med havregryn og græskarkerner.
- Læg blandingen i en bradepande beklædt med bagepapir.
- Varm honning i en lille gryde og hæld det over blandingen på bradepanden.
- Rør rundt i blandingen et par gange under bagningen.
- Bag ca. 12 min. (eller til den er gylden og sprød.)
- Server yoghurten rørt med solbærmarmelade, hjemmelavet müsli og evt. frisk mynte.
Notes
Tip
Tilsæt evt. frysetørret frugt og rosiner til den færdige müsli. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik