Panna Cotta
Denne opskrift på den italienske dessertklassiker, Panna Cotta, egner sig til hele årets begivenheder og hyggelige stunder. Den er nem at lave og smager himmelsk!
Behandlingstid: 5 minutes mins
Portioner: 4
Ingredienser
- ½ l piskefløde
- 30 g sukker
- 1 vaniljestang
- 2 blade husblas
- 150 g DEN GAMLE FABRIK cremet jordbærmarmelade
Instruktioner
- Læg husblassen i koldt vand i ca. 15 minutter.
- Lun langsomt fløden i en gryde.
- Tilsæt korn fra vaniljestangen og sukker og lad koge ved svag varme i ca. 15 minutter.
- Tag husblassen op af vandet, vrid det og tilsæt det til den varme fløde. Tag gryden af varmen og rør indtil husblassen er opløst.
- Fordel massen ligeligt i fire glas og stil på køl til de er faste (ca. 4 timer)
- Tag de afkølede panna cotta ud af køleskabet.
- Lun marmeladen op i en gryde til den er flydende, og fordel på toppen af de fire panna cotta.
- Sæt på køl igen, i ca. 1 time, eller til geléen er fast.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik