hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse er en underskøn dessert, der har indvundet popularitet i de danske hjem gennem de seneste år. Perfekt til alle anledninger. Vores opskrift er med topping af blåbærmarmelade og knasende valnøddekerner.
Behandlingstid: 30 minutes
Portioner: 4

Ingredienser

Instruktioner

  • Pisk æggeblommer seje med sukker.
  • Smelt chokolade over et vandbad.
  • Tilsæt chokolade og hakkede valnøddekerner til æggeblommerne, og rør chokolademassen godt igennem.
  • Køl let af.
  • Pisk fløde til flødeskum og vend den i chokolademassen.
  • Fordel 1 ½ dl mousse i hvert portionsglas, og afkøl i ca. 60 min.
  • Server hvid chokolademousse med DEN GAMLE FABRIKs blåbærmarmelade.

Notes

Tip

Pynt evt. med chokoladespåner.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik