Stolte syltetraditioner
Den Gamle Fabrik har i over 175 år fremstillet marmelade af de fineste frugter og bær. Det gør, at vi bedre end nogle andre kender det oprindelige gamle syltehåndværk, som vi stadig benytter os af. Den Gamle Fabrik marmelade fremstilles i åbne gryder præcis som i gamle dage. Vores marmelade fremstilles uden kogning og hældes derefter nænsomt på glas. Derved bibeholder råvarerne deres naturlige smag, og bær- og frugtstykker bevares bedst muligt. Det er den absolut mest skånsomme måde at behandle de fine bær og frugter på. Kun med skånsom behandling opnår man den bedste smag i marmeladen. At passe på og bevare smagen i bær og frugter er det vigtigste for Den Gamle Fabrik. Det er netop dét, vi har gjort i over 175 år – og det vil vi fortsætte med!
Jordbærkælderen
Den Gamle Fabrik-mærket har sine rødder helt tilbage i 1834 til Jordbærkælderen i en kælder overfor Helligåndskirken på Amagertorv, Strøget i København.
Historien
Det er ikke uden grund, at Den Gamle Fabrik har eksisteret i mere end 175 år. Den Gamle Fabrik har gennem generationer været synonym med smagen af ægte marmelade.