Cheesecake
Cheesecake, eller flødeostekage, er en ægte dessertklassiker og findes i mange afskygninger. Vi giver dig en nem opskrift på cheesecake med sprød kiksebund og kirsebærsauce. Kirsebærsaucen kan også erstattes af netop din yndlingsmarmelade fra Den Gamle Fabrik.
Behandlingstid: 30 minutes mins
Portioner: 4
Ingredienser
- 2,5 dl fløde
- 250 g 38% creme fraiche
- 250 g 18% creme fraiche
- 3 spsk flormelis
- 2 spsk mørk sirup
- 1 vaniljestang
- 300 g Digestive kiks
- 1 glas DEN GAMLE FABRIK kirsebærsauce
Instruktioner
- Pisk fløden stiv og tilsæt creme fraiche 38 % og pisk lidt mere, så du får en jævn masse.
- Rør creme fraiche 18 %, sirup, flormelis og vaniljekorn i massen.
- Lav en bund af knuste digestive kiks i en skål.
- Fordel cremen over kiksebunden.
- Top med kirsebærsauce.
Notes
Tip
Den smager allerbedst, når den har fået et par timer i køleskabet Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik