Crepes
Den franske crepe er en tynd og lys pandekage med en let sprødhed i kanten, der kan bruges i både det søde og det salte køkken. Her får du en nem opskrift på den klassiske dessertpandekage med vaniljeis og solbærmarmelade.
Behandlingstid: 20 minutes mins
Portioner: 4
Ingredienser
- 4 æg
- 150 g smeltet smør
- 3 ½ dl mælk
- 65 g hvedemel
- 2 tsk sukker
- ½ tsk salt
- 200 g vaniljeis
- 150 g DEN GAMLE FABRIK solbærmarmelade
Instruktioner
- Pisk æg i en skål med smeltet smør. Tilsæt mælk og pisk sammen.
- Bland hvedemel, sukker og salt sammen, og tilsæt det til æggemassen.
- Pisk dejen sammen og lad den hvile i køleskab i 30 min.
- Steg crepes i smør på en mellemvarm pande.
- Server crepes med vaniljeis og solbærmarmelade. Pynt evt. med frisk mynte.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik