Fransk brunch
Vores bud på den perfekte brunchmenu med fransk tema byder på en skøn æggekage, en frisk frugtsalat, sød french toast og en bærfyldt smoothie. Velbekomme.
Behandlingstid: 45 minutes mins
Portioner: 2
Ingredienser
Æggekage
- Frisk dild
- Frisk kørvel
- Purløg
- Frisk persille
- Ekstra jomfru olivenolie
- 6 æg
French toast
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 1 tsk kanel
- 2 skiver toastbrød
- Smør
- DEN GAMLE FABRIK appelsinmarmelade
Frugtsalat
- 2 grønne og røde æbler
- 2 pærer
- Citronsaft
- 200 g blommer
- 200 g brombær
- 2 dl ymer
- 1 sjat rom
- Finthakket frisk mynte
Jordbærsmoothie
- 1 dl DEN GAMLE FABRIK jordbærmarmelade
- ½ l yoghurt naturel
- Isterninger
- 1 knsp stødt kanel
- Rørsukker eller ahornsirup
Instruktioner
- Æggekage: a) Vask krydderurterne grundigt og lade dem dryppe af på et rent viskestykke. Pluk dild, persille og kørvel, og skær purløget i 3 cm. stykker. Vend urterne i ekstra jomfru olivenolie. b) Pisk æggene sammen og hæld dem på en varm pande smurt med smør.c) Bag ved middelvarme indtil æggekagen er færdig. Server æggekagen med urtesalaten oven på.
- French toast: a) Pisk æg sammen med mælk og kanel. Vend nogle skiver toastbrød heri, og steg dem gyldne på begge sider i smør.b) Server DEN GAMLE FABRIK appelsinmarmelade til.
- Frugtsalat: a) Skær æblerne i meget grove tern. Skær en pære eller to i grove tern. Vend frugtternene i citronsaft.b) Skær blå og/eller grønne blommer i kvarte, og vend dem med æblerne og pærerne. Vend ligeledes brombær i.c) Vend alle frugterne sammen med ymer og en sjat rom. Server med finthakket frisk mynte.
- Jordbærsmoothie: a) Blend jordbærmarmelade med yoghurt.b) Tilsæt isterninger og en knivspids stødt kanel.c) Smag til med rørsukker og ahornsirup.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik