Hvid chokolademousse
Hvid chokolademousse er en underskøn dessert, der har indvundet popularitet i de danske hjem gennem de seneste år. Perfekt til alle anledninger. Vores opskrift er med topping af blåbærmarmelade og knasende valnøddekerner.
Behandlingstid: 30 minutes mins
Portioner: 4
Ingredienser
- 5 æggeblommer
- 15 g sukker
- 100 g hvid chokolade
- 20 g hakkede valnøddekerner
- 2 dl piskefløde
- 100 g DEN GAMLE FABRIK blåbærmarmelade
Instruktioner
- Pisk æggeblommer seje med sukker.
- Smelt chokolade over et vandbad.
- Tilsæt chokolade og hakkede valnøddekerner til æggeblommerne, og rør chokolademassen godt igennem.
- Køl let af.
- Pisk fløde til flødeskum og vend den i chokolademassen.
- Fordel 1 ½ dl mousse i hvert portionsglas, og afkøl i ca. 60 min.
- Server hvid chokolademousse med DEN GAMLE FABRIKs blåbærmarmelade.
Notes
Tip
Pynt evt. med chokoladespåner. Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik